Despre noi

Instrumentele potrivite pentru meseria ta.

Echipament.

Vacrisconstruct oferă o mare varietate de macarale cu model târziu bine întreținute pentru a ajuta la finalizarea oricărui proiect. Avem macarale de20 t, 30 t, 50 t, autotrailer de 40 t, autocamion cu macara de 5 tone. Toate macaralele noastre sunt inspectate anual de către o terță parte, precum și inspectate de către operatorul său zilnic înainte de utilizare. Înțelegem că siguranța este obiectivul numărul unu și că începe cu o mașină bine întreținută în mâinile unui operator bine instruit.

Folosim un program de planuri de ridicare 3D pentru a crea și analiza planurile critice de ridicare pentru proiectul tău. Specialistul nostru în ascensoare a fost instruit să identifice toate detaliile din liftul dvs., pentru a face procesul cât mai simplu și fără stres pentru dvs.

Aveți un proiect în afara zonei noastre normale de service?

Nu ezitați să apelați unul dintre reprezentanții noștri de ajutor pentru a vă informa despre locația viitorului dvs. proiect. Chiar dacă nu este în zona noastră de servicii.

Va oferim servicii de inchiriere automacara pentru utilizare, cu personal calificat, in conditii avantajoase pentru dumneavoastra. Macaraua noastra are o sarcina maxima admisa de 45T.

Servicii

Echipamente de ridicare care sunt în mod constant de încredere

Consultanta 98%
Proiecte 87%
Clienti multumiti 99%
Proiecte in desfasurare 92%
Cei mai profesionisti!!!
Anca Maria
Rapizi si profesionisti. Recomand cu incredere.
Florin