Vacris

Construct

Despre Noi

Societatea noastra s-a infiintat in 1998 ca urmare a unei idei nascute in urma analizei facute pe baza experientei dobandite in primii ani de manifastare a economiei de piata in tara noastra.Analizand mediul concurential existent la acea data am considerat ca acest domeniu de activitate propus-constructii civile,industriale si consolidari-este de mare perspectiva si ofera posibilitatea unei dezvoltari rapide.

Odata cu cresterea concurentei,nevoia de a realiza lucrari de inalta calitate se manifesta cu acuitate pe piata,fiind absolut nevoiti sa ne preocupam de ridicarea nivelului tehnic,tehnologic si calitativ,avand in vedere amploarea lucrarilor la care am fost angajati.

Ideea primordiala a fost si este de a ne specializa strict in domeniul constructiilor,precum si a pregatirii fortei de munca pentru lucrarile de constructii-montaj.Astfel pornind de la 4 angajati(un inginer,doi maistrii si un muncitor de inalta calificare)am ajuns in momentul de fata la un numar de peste 70 de muncitori si 20 de specialisti in domeniul tehnic,economic,proiectare,marketing s.a..

Experinta am dobandit-o in principal din lucrare in lucrare,avand insa un nucleu de muncitori specializati in Germania pentru lucrari de dulgherie,zidarie,fierarie,lacatuserie si finisaje. Cartea noastra de vizita este reprezentata de marea categorie de lucrari executate,mentionate.

Contact

Nu ezitati sa ne contactati!